Ми у Facebook
05.12.2013, 23:21

Депутат від Рівненщини - у Лук'янівському СІЗО Києва [Фото+Відео]

Депутат Корецької районної ради Рівненської області, голова районної організації ВО "Свобода" Олександр Солоненко, взятий під арешт на два місяці під час подій Євромайдану в Києві, перебуває у Лук'янівському СІЗО Києва. Сьогодні його відвідали однопартійці. Враження і фото - дивіться далі!
"Сьогодні з Олексієм Бучинським передали передачу від Олега Осуховського та рівненських свободівців для політв"язня Олександра Солоненка, який був затриманий на Євромайдані в Києві рівненським "Беркутом", - пише у групі "Рівненщина політична" в соціальній мережі Facebook член Рівненського міськвиконкому, представник ВО "Свобода" Андрій Бортнік.

"Олександра взяли під арешт на 2 місяці "завдяки" брехливим показам рівненських беркутівців, - стверджує Андрій Бортнік. - Він знаходиться в Лук'янівському СІЗО на Дегтярівській 13. Атмосфера цього закладу справляє гнітюче враження. Особливо запам"ятався вертухай на вході, який спілкується тільки за допомогою трьох фраз: "Открыть дверь! Паспорт! та Закрыть дверь!" і на будь-яке питання відповідає однією з цих фраз..."

Андрій Бортнік пообіцяв, що однопартійці будуть всіляко підтримувати Олександра Солоненка та його родину.









Депутата з Рівненщини за спробу знести пам'ятник Леніну взяли під варту



Раніше портал "Четверта влада" повідомляв, що голову Корецької районної організації ВО "Свобода", депутата Корецької районної ради Олександра Солоненка звинувачують у хуліганстві, вчиненому групою осіб, поєднаному із спротивом міліції та із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Так гласить ч. 4 ст. 296-ї Кримінального кодексу України. У вівторок, 3 грудня, Шевченківський райсуд Києва ухвалив на період слідства тримати під вартою Олександра Солоненка 60 днів. Стаття, яку інкримінують депутату з Рівненщини, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. За словами Андрія Бортніка, соратники організували арештанту юридичну допомогу, але, каже, що він ні в чому не винен. Просто, мовляв, потрапив під гарячу руку «беркутівців», які переслідували хуліганів, а сам Олександр Солоненко нікуди не втікав, бо не робив нічого протиправного.

У Києві побили та затримали рівненського депутата





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини