Ми у Facebook
06.12.2013, 10:45

Вітаємо чоловіків із Днем Української армії

6 грудня — День Збройних сил України
Армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, а тому й рівень забезпечення військових має бути відповідним до покладених на них завдань. Нині ж до складнощів військової служби додаються численні життєві проблеми, насамперед житлово-побутові, які не надихають оптимізмом і наснагою офіцерський корпус, особливо молоде покоління військовослужбовців.

ФОТО: Урочистості з нагоди Дня збройних сил України в Рівному

Портал OGO.ua щиро вітає всіх військовослужбовців з Днем Збройних сил України та бажає усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

Обороною Києва керуватимуть... з Рівного [+Фото]

Віримо в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.

ФОТО: У Рівному останні призовники склали урочисту присягу

Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань.

Солдаты-срочники отмечают последний профессиональный праздник

Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!





На правах реклами