Ми у Facebook
06.12.2013, 17:18

Сильний вітер на Рівненщину приніс ураган Ксав'єр

7 і 8 грудня над Європою продовжить лютувати циклон Ксав'єр, як називає його німецька метеомодель DWD. Протягом 5 і 6 грудня шторм вже забрав 3 життя в Європі і залишив без світла більше 100 тис. сімей.
«У даний час центр циклону розташовується над Прибалтикою, в районі Балтійського моря, траєкторія його переміщення - східна і південно-східна. 7 грудня циклон опиниться над Поволжям, на півночі європейської території Росії. Україна також потрапить у зону його впливу та впливу його атмосферних фронтів», - розповіла синоптик Opogode.ua Наталка Діденко.

Снігопади в Рівненській області триватимуть до 8 грудня

Синоптик додала, що у вихідні в Україні очікується північно-західний вітер з поривами місцями до 15-25 м/с, на заході України до 28 м/с, в Карпатах до 30 м/с, місцями до 35 м/с, опади у вигляді мокрого снігу, можливі снігові хуртовини, налипання мокрого снігу.



Ураган Святий Юда: чи торкнеться катастрофа Рівного?

Будьте обережні!
Під час сильного вітру не рекомендується перебувати під дахами будинків, поруч з лініями електропередачі, поруч зі старими деревами, рекламними щитами. Нагадаємо, під час шторму Святий Юда більшість трагічних випадків сталися саме через повалені дерева.

До уваги водіїв: у вихідні та на початку тижня складні погодні умови!





На правах реклами