Ми у Facebook
07.12.2013, 10:36

У Рівному помолились за військових [+Фото]

З нагоди святкування 22-ї річниці Збройних Сил України у храмі Святого Великомученика і Побєдоносця Георгія у Рівному відбулась святкова літургія за участю військовослужбовців управління оперативного командування «Північ».
Як повідомили з прес-центру оперативного командування "Північ", у богослужінні, яке очолив архієпископ Рівненський і Острозький Української православної церкви Варфоломій, взяли участь більш як півтори сотні військовослужбовців та членів їхніх сімей.

Як зазначив старший офіцер управління ОК «Північ» підполковник Сергій Шелепало, для кожного з офіцерів дуже важливо, що цей святковий день розпочинається з молитви.

- Вже традиційно з нагоди Дня Збройних Сил України ми збираємося тут, у храмі побудованому на честь покровителя всіх військовослужбовців Святого Великомученика і Побєдоносця Георгія, щоб попросити здоров’я та сил на справу захисту Вітчизни, - зазначив офіцер.



Вітаємо чоловіків із Днем української армії!



Нагадаємо, що з нагоди 22-ї річниці Дня Збройних Сил України у Рівномиу також відбулись офіцерський та сержантський бали, які зібрали військовослужбовців Рівненського гарнізону з дружинами. В обласному академічному українському музично-драматичному театрі до свята захисників України відбувся концерт Національного президентського оркестру. А вечірнє небо над Рівним 6 грудня о 20 годині прикрасив святковий феєрверк!

Сержантський бал у Рівному: фотогалерея





На правах реклами