Ми у Facebook
07.12.2013, 21:44

Євробачення-2014: визначено фіналістів національного відбору [+СПИСОК]

Стали відомі імена фіналістів національного відбору "Євробачення-2014". Хто представить Україну на "Євробаченні"? Серед 19 учасників, імена яких уже оприлюднено, є й співачка з Рівненщини. Хто продовжить боротьбу за право представити Україну на "Євробаченні-2014" - читайте далі!
Як повідомляє "Телепростір", 7 грудня у Києві пройшов півфінал Національного відбору на "Євробачення-2014", під час якого було визначено 19 претендентів на поїздку в Копенгаген у наступному році.

Фіналістів Нацвідбору обирало професійне журі у складі музичного продюсера НТКУ Влада Багінського, продюсера Михайла Некрасова, генерального продюсера радіо Lux.FM Євгена Фешака та програмного директора каналу Ru Music Владимира Козлова.

Всього на участь у Національному відборі "Євробачення-2014" було подано 56 заявок.

До участі у відборі були допущені виконавці, які мають всі майнові права на пісню (слова та музику) і відповідають умовам Положення та Правилам пісенного конкурсу "Євробачення–2014". Зокрема, учасники відбору не повинні брати участь у національних відбірних конкурсах інших мовників-учасників Європейської мовної спілки; максимальна тривалість пісні, що буде виконуватися, повинна бути не більше трьох хвилини; виступи на сцені повинні відбуватись наживо під акомпанемент записаного музичного супроводу, який не містить вокалу та/чи будь-яких вокальних імітацій; під час кожного виступу на сцені повинно перебувати не більше 6 (шести) осіб.

Отже, за рішенням журі, у фіналі Національного відбору "Євробачення-2014" будуть представлені:

1. Віктор Романченко

2. Анна Ходоровська

3. Стас Шурінс

4. Анатолій Шпарьов

5. Дует "НеАнгели"

6. Тетяна Ширко

7. Іларіона

8. Євген Литвинкович

9. Марічка Яремчук

10. Оля Шаніс

11. Таня Берг

12. Ліза Вассабі

13. Анна-Марія

14. Маріетта

15. Вікторія Петрик

16. Володимир Ткаченко

17. Юлія Руднєва

18. Денис Любимов

19. Роман Полонський

Ім'я ще одного фіналіста поки що не називають.

Хто представить Україну на "Євробаченні-2014"?

Як бачимо, серед фіналістів є представниця Рівненщини - почесна громадянка Костополя Тетяна Ширко, яка в 2010 році стала срібною призеркою Міжнародного пісенного фестивалю "Нова хвиля" в Юрмалі.



Ексклюзивне фото: за кілька хвилин на цьому аркуші, де є і прізвище нашої землячки, з'являться оцінки журі... Невдовзі вони з'явились - і виявились достатніми, аби Тетяна Ширко пройшла до фіналу національного відбору "Євробачення-2014"!
Ексклюзивне фото: за кілька хвилин на цьому аркуші, де є і прізвище нашої землячки, з'являться оцінки журі... Невдовзі вони з'явились - і виявились достатніми, аби Тетяна Ширко пройшла до фіналу національного відбору "Євробачення-2014"!


Тетяна Ширко у проекті "ОГО" "ТОП-20: найуспішніші жінки Рівненщини"

Хто саме з фіналістів національного відбору представить Україну на "Євробаченні-2014", стане відомо 21 грудня. За результатами змішаного голосування (журі та інтерактивного голосування глядачів) буде визначено пісню-переможницю Конкурсу, що представлятиме Україну на Пісенному конкурсі Євробачення-2014, розповідає Перший національний.

Вболіваймо за нашу землячку Тетяну Ширко!

Фото з офіційної групи Тетяни Ширко "В Контакте", з Instagram Євгена Фешака





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини