Ми у Facebook
09.12.2013, 00:12

Знесення Леніна в Києві: за і проти [+Відео]

8 грудня група молодиків повалила пам'ятник Володимиру Леніну, що був встановлений 1946 року на бульварі Тараса Шевченка у Києві. Акція викликала неоднозначні коментарі не лише прихильників Леніна, а й серед самих активістів Євромайдану. Ось що пишуть про це в інтернеті вихідці з Рівного!
"За гарячими слідами" події її активно коментують у Facebook. (Далі стиль коментарів збережено, граматичні неточності виправлено). Нинішні і колишні рівняни говорять, зокрема, про таке:

Сергій Штурхецький, депутат Рівненської обласної ради:
- УРСР померла?

Любов Романюк, журналіст:
- Зараз тільки не вистачає, щоб ввели надзвичайний стан. Це однозначно було зайвим.

Юрій Вознюк, народний депутат України:
- Сьогодні це не потрібно було робити. Ми декларуємо мирний Майдан і цього треба, абсолютно, притримуватись. Крім того, ми даємо шанс провокаторам мати хоч якусь зачіпку для поливанням усіляким брудом всього того, що відбувається в столиці. На мою думку, Леніна не має бути, але це потрібно було зробити цивілізовано. Саме так зробила б майбутня влада. А її чекати залишилось не довго). Поспішили.

ЯК ЗНОСИЛИ ПАМ'ЯТНИК ЛЕНІНУ В КИЄВІ: ВІДЕО


Андрій Конько, журналіст:
- З унікального об'єднання людей зроблять головний акцент на повалення Леніна...і будуть обговорювати правильність/неправильність постамента свободівцями. А не чому люди вийшли на вулиці... не про вимоги справедливості і т.д... це все одно шо підкинути супернику "в масть"...це дилетанство...яке ставить під удар головну мету...чи правильно робить футболіст збірної отримуючи жовту картку? (я не за Леніна, якшо шо)

Людмила Щербата:
- Кривавий жмурик має валятись! Як приємно! Просто свято! Оце реально Різдво України!

Andriy Bozhuk:
- Ви трохи приструніть Тягнибока. Він і в 2004 чудити намагався. Але тоді мав мало сили і можливостей. А то після таких речей ситуація нагадує неконтрольовану анархію. Для нас вона колись дуже недобре закінчилася. І не забудьте дідуха поставити на Майдані.

Юрій Луценко, лідер громадського руху "Третя Українська Республіка":
- Падіння пам'ятника Леніну є візуальним завершенням УРСР.
Скінчилося проживання в радянському бараку, злегка прикрашеному жовто- блакитними прапорами. Починається закладення фундаменту нової України. Головне - щоб Янукович усвідомив це. Зараз він робить вибір між Путіним і Майданом.

А що думаєте про знесення пам'ятника Леніну в Києві ви? Висловіть свою думку в коментарях!

Відео Hanna Hrabarska, фото Дмитра Ларіна, "Українська правда"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ