Ми у Facebook
10.12.2013, 12:02

Конкурс "Гавань краси": інтернет-голосування розпочалось!

Конкурс "Гавань краси" переходить до другого етапу - відсьогодні ви зможете підтримати свою улюблену учасницю та допомогти їй виграти сертифікат на створення новорічного образу. Ще раз перегляньте фото конкурсанток - і зробіть свій вибір!
Їх десятеро - красунь, які продемонстрували відвідувачам порталу OGO.ua свої оригінальні зачіски та макіяж, надіславши свої фото на наш конкурс "Гавань краси". Нині ж ми розпочинаємо серед них інтернет-голосування!

Голосування триватиме два тижні - до 24 грудня включно. Воно відбуватиметься як на нашому порталі, так і в групі OGO.ua у мережі "В Контакте". На порталі OGO.ua голосування вже розпочалося, а "В Контакте" стартує найближчим часом - слідкуйте за нашими анонсами!

Отже, дивіться фото красунь - і робіть СВІЙ вибір вже зараз!

ДИВИТИСЬ ФОТО УЧАСНИЦЬ І ГОЛОСУВАТИ

Нагадаємо: переможниці фотоконкурсу отримають від нашого партнера - рівненського салону-перукарні "Гавань краси" - сертифікати на створення нового модного образу до Нового 2014 року! А ми розповімо вам про казкові перевтілення наших красунь! Поки що ж - робіть свій вибір, поринайте разом із нами у "Гавань краси" і обирайте переможницю!

ГОЛОСУВАТИ






На правах реклами