Ми у Facebook
10.12.2013, 12:27

Янукович зустрічається з Ющенком, Кучмою і Кравчуком без опозиції

У Києві вже розпочалась зустріч Президента України Віктора Януковича з трьома попередніми Президентами, яка має стати першим кроком до "круглого столу", що знайде вихід із нинішньої політичної кризи.
"Зустріч чотирьох президентів уже почалась. Цю зустріч треба розглядати як перший крок до організації загальнонаціонального круглого столу за участю президентів, ініціативи "1 грудня", опозиції, молоді та представників громадянського суспільства", - розповіла "Українській правді" голова Політради партії "Наша Україна" Ірина Ванникова.

Тим часом ні опозиційні партії, ні їхні лідери ще не отримували запрошень на круглий стіл. Так у прес-службі "УДАРу" "Українській правді" повідомили, що жодних запрошень від президента не отримували. Не запрошував Янукович і самого Віталія Кличка. Щоправда, від ініціатора круглого столу екс-президента Леоніда Кравчука Кличко отримав пропозицію до діалогу, проте жодних конкретних дат чи місць у ній зазначено не було. Народний депутат України від "Свободи" Ігор Сиротюк також запевнив, що його партія та її лідер Олег Тягнибок також ще не були запрошені на діалог з Януковичем.

Знесення Леніна у Києві: за і проти

За повідомленням ЗМІ, засідання круглого столу з обговорення пропозицій громадськості щодо відновлення політичної стабільності в Україні відбудеться сьогодні, 10 грудня, о 14.00 у столичному Палаці "Україна". Зустріч чотирьох президентів, яка розпочалася нині, вочевидь, має стати підготовчим етапом до круглого столу.

ТСН та УНІАН прагнуть розробити «План дій для країни» [+Відео]

Нагадаємо, перший Президент України Леонід Кравчук звернувся до Президента України Віктора Януковича з пропозицією започаткувати загальнонаціональний круглий стіл для знаходження компромісу в ситуації, що виникла, і запросити до участі в ньому представників і влади, і опозиції. Віктор Янукович підтримав цю ініціативу. На його переконання, такий круглий стіл може стати майданчиком для порозуміння.

Рівнянин організував Євромайдан у США [+Відео]





На правах реклами