Ми у Facebook
10.12.2013, 13:00

Олег Сало: "Беркут" хтось спровокував

Колишній начальник міліції Рівненщини, а нині голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало у прямому ефірі програми «Вечір у Львові», що виходить на ТРК «Львів», застеріг від виведення дітей на масові акції і запевнив, що діям «Беркута» дадуть об’єктивну оцінку.
«Я більш як впевнений, що «Беркут» хтось спровокував, - сказав Олег Сало. - Повірте мені, проведуть службове розслідування, дадуть об’єктивну оцінку. Винні понесуть суворе покарання – це сказав Президент України, а він свого слова дотримається».

Також Олег Сало підтвердив проєвропейський курс країни: «І президент, і ми, хто працює в адміністраціях, і народ - всі хочуть до Європи».

До слова, у понеділок, 9 грудня, львівський губернатор офіційно представив свого нового першого заступника Олексія Строчила. Раніше Олексій Сторчило обіймав посаду заступника начальника Головного управління Міндоходів у Львiвськiй областi, повідомляє galinfo.com.ua.

Олег Сало: відверте інтерв'ю для "ОГО"

Нагадаємо, Олег Сало був призначений головою Львівської облдержадміністрації 31 жовтня. З березня 2010 року по травень 2011 року він очолював Управління Міністерства внутрішніх справ України у Рівненській області.

Олег Сало: досьє





На правах реклами