Ми у Facebook
16.12.2013, 15:37

Віртуальна екскурсія до рівненських наметів на київському Євромайдані [Фото+Відео]

Чимало рівнян хотіли б побувати на Євромайдані у столиці, але в силу різних обставин не усім це вдається. Тому ми пропонуємо вам разом з нами відвідати два рівненські намети на київському Євромайдані.
На Євромайдані у столиці нам вдалося побувати в двох наметах: "Рівне" та "Рівненщина". Тут ми змогли побачити умови в яких тут живуть рівняни.

Отож, розпочинаємо нашу віртуальну екскурсію.

Майже всі намети обладнані системою "подвійних дверей". Тобто для того, щоб увійти ви проходите через два накриття. На умовних дверях намету написано "Рівняни, зачиняйте двері, зберігайте тепло!". Заходимо до намету...Він умовно розділений на дві частини - спальню та кухню.

Більше фото

Дівчата та жінки практично беззупинно готують бутерброди, щоб жоден активіст не був голодний. Коли ми тільки зайшли до намету, то нам одразу ж запропонували щось поїсти чи випити чаю. Вразило і те, що коли в сусідньому наметі не було чим годувати людей, то наші господині одразу ж побігли допомагати, нагодувати "синочків та дочок", - як вони самі їх назвали.





У Рівному відбулось народне віче на підтримку Маршу гідності на Євромайдані [Фото+Відео]

Панорама майдану

Рівняни, як і решта активістів, облаштували собі спальні місця. Люди позбирали матраси, ковдри. Частина людей сплять вдень, адже вночі будуть чергувати.



- Наш намет розрахований на 18 спальних місць, але впродовж дня тут може спати до 300 різних людей, - розповідає відповідальний за охорону в наметі "Рівне" рівнянин Микола Яковишин.

Більше фото



Усіх емоцій та почуттів не можна передати за допомогою фото чи відео. В цьому випадку особливо актуальним є твердження: "Краще 1 раз побачити, ніж 100 разів почути".

А вже в наступному нашому матеріалі дізнаєтеся про враження та сподівання рівненських активістів, які перебувають в столиці.

Євромайдан: рівненський намет зсередини






На правах реклами