Ми у Facebook
17.12.2013, 11:20

Засідання Верховної Ради тривало близько 5 хвилин

Фото: tsn.ua

Сьогодні, 17 грудня, відбулося пленарне засідання третьої сесії Верховної Ради України сьомого скликання. Для участі у пленарному засіданні зареєструвалося 258 народних депутатів. Проте засідання було не довгим, через блокування трибуни, засідання закрили приблизно через 5 хвилин.
Голова Верховної Ради Володимир Рибак відкрив ранкове засідання у сесійній залі серед народних депутатів, оскільки опозиція заблокувала президію і трибуну.

Володимир Рибак повідомив, що законопроект про Державний бюджет України на 2014 рік буде розглядатися у сесійній залі у четвер, 19 грудня. За його словами, перед цим буде прийнята постанова про розгляд законопроекту за скороченою процедурою.

Адміністрацію Януковича підсилив Чмирь [ДОСЬЄ]

Крім того, голова Верховної Ради звернувся до народних депутатів із словами: "Верховна Рада - це не клуб за інтересами, а вищий законодавчий орган. Блокування не принесе користі для наших виборців" - і закликав їх працювати, - повідомляє офіційний сайт Верховної Ради України.

Також голова Верховної Ради України дав доручення Комітету з питань бюджету разом з урядом підготувати законопроект про Державний бюджет України на 2014 рік для розгляду у сесійній залі.


Вибори 15 грудня: усі дільничні комісії завершили підрахунок голосів


Після цього Володимир Рибак повідомив про закриття засідання, яке тривало близько 5 хвилин.





На правах реклами