Ми у Facebook
17.12.2013, 12:28

Ніжки як новенькі: народні методи лікування та профілактики варикозу для рівнянок [+Відео]

Варикозне розширення вен сьогодні є одним з найпоширеніших захворювань, з яким стикаються найчастіше жінки після 40 років.
Існує безліч медичних засобів боротьби із варикозом. Допомагають і народні засоби. Про це свідчать численні групи ВК та ОК, що зібрали жінок, котрі знайшли свій рецепт в цьому поєдинку з хворобою.

Приводимо себе у форму до Нового Року!

Причини
- Спадковість. На жаль, ця хвороба дійсно передається у спадок з досить солідною часткою ймовірності. За статистикою, якщо в одного з батьків є проблеми з венами, то в 70% випадків вони будуть і у дитини!

- Зайва вага. Ця причина зрозуміла - навантаження на ноги збільшується, і судини можуть не впоратися з непосильною ношею.

- Сидяча робота. При постійному сидінні вени часто пережаті, особливо в позі «нога на ногу».

- У зоні ризику люди, чиї професії припускають тривале проведення часу на ногах.

- Гормони. Зміни гормонального фону. Через це в жінок під час вагітності слабшають стінки судин, але у здорової жінки вони відновлюються.

Як стати успішною жінкою: поради рівнянкам

Народні засоби


- Каланхое. Листя рослини покласти в банку (до половини) і залити доверху 70% спиртом, настоюється 10 днів, потім змащувати ноги перед сном.
- Зелені помідори. Незрілі помідори нарізати кружечками, прикладати до ніг і замотувати бинтом, спати з таким компресом.

- Мускатний горіх. Столову ложку подрібненого в порошок горіха залити окропом, настоювати 2 години, пити по склянці перед сніданком.

- Антонівські яблука. У киплячий літр води киньте 3 яблука, залиште на 4 години, подрібніть блендером. Отриману настоянку приймати по 3 столові ложки, можна додавати мед. П'ють вранці перед їжею і ввечері перед сном.

- Кінський каштан. Квіти кінського каштана (50 г) залити літром спирту, дати настоятися 10 днів, потім процідіть і вживайте по столовій ложці, запиваючи водою тричі на день до їжі.

- Картопля. До хворих місць прикладати пюре з сирої натертої картоплі, можна робити компреси на ніч.




Цитата дня
Надія видужати – половина одужання. (Вольтер)





На правах реклами