Ми у Facebook
19.12.2013, 13:39

Топ-7 українських мультиків — для маленьких рівнян [+Відео]

Наші діти ростуть на «Аватарах» і «Супергероях», і майже не знають про добрі та повчальні українські мультфільми. Жіночий Клуб знайомить рівненських малюків з вітчизняною мультиплікацією.
Святий Миколай вже завітав до наших осель із подаруночками для діток. Оригінальним сюрпризом стане й запрошення до сімейного кінозалу, де разом із дітьми буде весело та цікаво переглянути старі, добрі українські мультики, на котрих виросло не одне покоління.

«Котигорошко»

Однойменний герой мультика бореться зі злом. Він наділений такими шляхетними якостями як богатирська сила, чесність, відвага, мудрість, винахідливість. У цьому мультику сміливий Котигорошко звільняє свою сестру з лігва змія не без допомоги вірних друзів-козаків.



«Капітошка»

Цей добрий мультфільм вчить сучасних дітей бути добрішими. Адже Капітошка - це крапелька дощу, яка показала маленькому вовченяті, що краще бути добрим, ніж страшним і грізним.



«Петрик П'яточкін»

Історія про невгамовного непосиду і неслуха Петрика переносить нас до сну хлопчика, в Африку, де йому випала доля виховувати… слоненят. Усі пригоди, які трапилися з ним уві сні, змушують пообіцяти собі і всім навколо, що він буде слухняним.



«Івасик-Телесик»

Цей мультик повідає вашому малюкові про пригоди хлопчика, якого вкрала злісна Баба Яга і хотіла з'їсти. Але хлопчик не розгубився і перехитрив злу відьму, щоб дістатися додому.



«Котик и півник»

У цьому мультфільмі піде мова про хитру лисичку, яка вкрала півника, тому що він не послухався котика і відкрив двері незнайомці. Лисиця вже хотіла нести півника «за сині гори», але тут котик його врятував.



«Ходить гарбуз по городу»

Мультик знайомить малюка з усіма родичами господаря городу - гарбуза. Там і диня - дружина гарбуза, і огірочки - сини і дочки, і буряк, і морквина, і… далі самі побачите, хто ще.



«Кривенька качечка»

Мультфільм повідає про те, як з качечки, котру одного разу врятували дід і баба, вона перетворюється в юну дівчину. Врятована качечка хоче віддячити і приходить до них. Але ось одного разу вони підглядають за нею і розкривають її секрет. А що то за таємниця, ви дізнаєтеся, коли додивитеся цей мультфільм до кінця.



Жіночий Клуб вітає усіх маленьких и великих рівнян із Святом Миколая та бажає гарно провести час у сімейному кінозалі!


Цитата дня

Найкращий засіб зробити дітей добрими – це зробити їх щасливими. (Оскар Уайльд)





На правах реклами