Ми у Facebook
20.12.2013, 00:14

Конкурс "Гавань краси": проміжні результати голосування

До завершення голосування за переможницю конкурсу "Гавань краси" залишилося чотири дні. У голосуванні є три головні претендентки на перемогу. Хто вони? Дізнаєтесь далі.
Нагадаємо, що конкурс "Гавань краси" перейшов до другого етапу - зараз впродовж чотирьох днів ви ще маєте шанс підтримати свою улюблену учасницю та допомогти їй виграти сертифікат на створення новорічного образу. Переглядайте фото конкурсанток - і робіть свій вибір!

Обрати є з кого, усі десятеро наших учасниць - красуні, які продемонстрували відвідувачам порталу OGO.ua свої оригінальні зачіски та макіяж, надіславши свої фото на наш конкурс "Гавань краси".

Конкурс "Гавань краси": інтернет-голосування розпочалось!

Голосування триватиме до 24 грудня включно. Воно відбуватиметься як на нашому порталі, так і в групі OGO.ua у мережі "В Контакте".

Отже, дивіться фото красунь - і робіть СВІЙ вибір вже зараз!

ДИВИТИСЬ ФОТО УЧАСНИЦЬ І ГОЛОСУВАТИ

Проміжні ж результати голосування такі: яскравими лідерами є троє учасниць і кожна з них має шанс на перемогу. Третє місце займає Юлія Гаврилович з результатом 18% (165 голосів). На другому місті Аннет, її результат - 24% (218 голосів), а лідером голосування поки є Ярослава Потапчук з 26% (236 голосів). Проте ви ще маєте шанс змінити результати! Чотири дні залишилося до завершення голосування.

Переможниці фотоконкурсу отримають від нашого партнера - рівненського салону-перукарні "Гавань краси" - сертифікати на створення нового модного образу до Нового 2014 року! А ми розповімо вам про казкові перевтілення наших красунь!

Отож, робить вибір вже зараз! Підтримуйте свою фаворитку!





На правах реклами