Ми у Facebook
23.12.2013, 13:28

Рівне: в колишньому ЖКП оселили інвалідів

Приміщення колишнього житлово-комунального підприємства на вулиці Тихій передали громадській організації "Громадська ліга інвалідів Рівненщини". Не чекаючи ремонту, люди з особливими потребами вже почали тут свою діяльність.
- Пліток навколо цього ЖЕКу ходило дуже багато. Це приміщення вивільнилося після того як ми оптимізували роботу ЖЕКів, - говорить міський голова Рівного Володимир Хомко. - Ми надали це приміщення для людей з особливими потребами. Тут буде створена майстерня, уроки тренінгу, офіс та інше.


Два золото та срібло на чемпіонаті світу зі спортивних танців на візках - у рівнян [+Відео]


Голова громадській організації "Громадська ліга інвалідів Рівненщини" - багаторазова чемпіонка з танців на візках Наталія Колесова. Жінка сама називає себе перфекціоністкою, тому і хоче, щоб все було зроблено на вищому рівні і впевнена, що спільними зусиллями вдасться втілити усі плани в життя.

Рівнянка Наталія Колесова танцює над землею

- Ми переїхали сюди на початку вересня. Поки тут немає ремонту та навіть опалення, проте ми вже тут працюємо, - розповідає Наталія Колесова. - Нам надали одну кімнатку під офіс та ще 190 квадратних метрів у сусідній будівлі видідили лізі інвалідів. Мрію, що в тих приміщеннях фукнціонуватиме центр розвитку особистості та майстерня з пошиття костюмів для танцівників у візках.





На правах реклами