Ми у Facebook
24.12.2013, 13:06

Україна закрила кордон для багатьох діячів з ЄС, США та Грузії

Україна закрила кордон для багатьох відомих діячів із країн ЄС, США та Грузії. Серед них колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, німецький політолог Андреас Умланд, Тарас Кузьо та інші відомі діячі.

Про це заявив регіонал Олег Царьов, який відомий своїми надміру агресивними висловлюваннями в бік ЄС та США. Він запевняє, що подав відповідну вимогу в СБУ та МЗС і ті її задовольнили.

Людям заборонили приїжджати в Україну через "консультації опозиції з дестабілізації ситуації в країні", каже Царьов. Але опозиція тепер очікує відповідних санкцій США та ЄС, пише КоммерсантЪ.

У Гондурасі - теж Майдан [+Відео]

"Викликають цілком резонні побоювання часті візити зарубіжних політтехнологів і фахівців з протестної активності, чия діяльність перетворюється на загрозу національній безпеці", - заявив Царьов.

У їх числі опинилися науковий співробітник Центру трансатлантичних відносин при університеті Джонса Хопкінса Тарас Кузьо, відомий німецький політолог Андреас Умланд, а також Фінк Брайн, Василик Мирон, Олександр Рос. Пана Роса Олег Царьов назвав "найкращим фахівцем у світі з організації революцій через соціальні мережі".

У Таїланді - революція [+Відео]

У списку персон нон грата значаться також колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі і 29 громадян Грузії. Нагадаємо, що Саакашвілі назвав події в Україні "рейдерським захопленням держави путінською Росією". Екс-президент Грузії висловив підтримку євроінтеграційним прагненням українців.

За матеріалами: ТСН





На правах реклами