Ми у Facebook
24.12.2013, 16:37

В Острозькій академії буде свій гімн

У Національному університеті «Острозька академія» триває конкурс на кращий гімн для навчального закладу. Він був започаткований ще торік, однак досі кращого музичного твору для вишу організатори не відшукали.
Ініціатором творчого змагання стало Братство спудеїв спільно з ректоратом та культурно-мистецьким центром вузу, повідомляє прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

У Євромайдану з'явився власний гімн [+Відео]

Головна мета конкурсу – написати текст та музику офіційної пісні академії. При цьому, необхідно врахувати, що головний твір закладу повинен відображати історію університету та його роль у сучасному суспільстві. Позмагатись у творчому конкурсі можуть студенти вузу як денної, так і заочної форми навчання. Нині оргкомітет конкурсу отримав понад півсотні варіантів гімну.

В Острозькій академії встановили новий рекорд України [Фото+Відео]

Текст та мелодія можуть створюватись як індивідуально, так і цілим колективом. Але слова гімну повинні бути обов’язково написані українською мовою. До того ж, в жодному разі не повинні містити плагіату. Визначатиме переможця конкурсу компетентне журі. У його складі музиканти, поети, культурологи та історики.

В Острозькій академії засяяла новорічна ялинка [+Фото]

Студент чи творча група, яка переможе в конкурсі отримає грошову нагороду за свою творчість, а новостворений гімн звучатиме на усіх урочистостях в «Острозькій академії».





На правах реклами