Ми у Facebook
24.12.2013, 16:38

Вихованці рівненської школи моделей ARTmodels підкорюють нові вершини [+Фото]

На фіналі VIII Міжнародного конкурсу-казки "Різдвяний янгол", який проходив у Івано-Франківську на День святого Миколая, юні модники завдяки своїм талантам здобули призові місця.
Конкурс відбувається кожного року взимку. У ньому беруть участь не тільки красиві та талановиті дітки з усієї України, але й із Росії, Білорусі, Молдови, Прибалтики, Чехії та Румунії.

"Різдвяний янгол" - це цікавий повчальний казковий сюжет, який перетинається з творчими номерами та конкурсними завданнями конкурсантів (вихід у костюмах янголів, домашнє завдання - творчий номер, демонстрація колекцій одягу). Основна мета конкурсу - відродження духовності та популяризація національних традицій святкування Різдва.

Як юні моделі ARTmodels брали участь у „Різдвяному янголі" - 2013 [ФОТО]



Рівне вже декілька років поспіль представляють фіналістки Обласного фестивалю краси і талантів „Перлинка Рівного”. Цього року за наше місто виступали п’ятеро учасників – 5-річна Влада Шевчик, 6-річна Ліна Корнійчук, 7-річна Валерія Топчій, 13-річна Валерія Гусейнова та 8-річний Мурад Гусейнов.

- Результати нашої цьогорічної участі у конкурсі досить гарні, адже „Бронзового янгола” отримала Валерія Гусейнова, „Срібних янголів” віддали Владі Шевчик, Ліні Корнійчук та Валерії Топчій. „Золотого янгола” ми не отримали, але у нас є абсолютна перемога – Гран-прі конкурсу, який здобув Мурад Гусейнов. Як говорять ті, хто дотичний до „Різдвяного янгола”, Гран-прі з першого разу не дають нікому, а нашому Мураду віддали його відразу, - розповідає директор модельного агентства ARTmodels Оксана Ігас.



Як юні моделі ARTmodels брали участь у „Різдвяному янголі" - 2013 [ФОТО]

Оксана Ігас додає, що діти, які взяли участь у дійстві, отримали величезне задоволення від конкурсу. Завдяки тяжкій праці, рівненські юні моделі отримали запрошення на участь у Полтавському національному конкурсі „Принців та принцес України”, Вінницькому конкурсі "Маленька королева України",„Дні дитячої моди в Донбасі” та змогу бути акторами у дитячому фільмі „Подорож у Дійснейленд”, зйомки якого відбудуться в Україні, Угорщині, Італії та Франції.





На правах реклами