Ми у Facebook
25.12.2013, 08:30

Щоденний гороскоп: вийти в люди і пробачити

Активне спілкування, спільні справи, участь у різних багатолюдних заходах. Варто відмовитися від з`ясовувань стосунків і покупок під впливом настрою.
Астрологічний прогноз: 25 грудня 2013, середа.

23 місячна доба. Місяць у знаку Терезів (четверта чверть, спадає).

Девіз дня – вийти в люди. Сьогодні один – не воїн, а партизан. Не можна лінуватись, ображатись. Добре миритись і пробачати.

Сприятливий день для спільної роботи, навчання та відпочинку у сім`ї, команді, трудовому й творчому колективі, бізнес-проекті. Можна досягти конкретних результатів у вирішенні навіть дуже складних завдань.

Запорука гарантованого успіху – не так особисті якості, як неформальні особисті зв’язки, наявність вірних союзників та прихильників, підтримка впливових покровителів.

Люди будуть активно пропонувати вигідну співпрацю, нові ділові пропозиції, які можуть відкрити прямий шлях до кар'єрних вершин.

Ідеальний день для участі у світських заходах і громадсько-політичних акціях, благодійній діяльності.

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

А от з близькими друзями, родичами і коханими домовитися буде важче – можливі напружені ситуації, конфлікти, гострі випади й сльози. Тут доведеться робити вибір – або діяти по-своєму, або зберегти мир.

Гороскоп на тиждень 23 - 29 грудня

Покупки одягу, взуття, аксесуарів, дорогих речей для дому сьогодні можуть бути занадто витратними, тому не треба поспішати викидати гроші на абищо, потрібне буквально на вечір...

Позитиву додадуть прогулянки на свіжому повітрі, наприклад, до центральної ялинки, заняття спортом, будь-який активний і приємний відпочинок.





На правах реклами