Ми у Facebook
25.12.2013, 16:24

Затримали одного з можливих учасників побиття журналістки

Правоохоронці затримали чоловіка, який, імовірно, причетний до нападу на громадську активісту Тетяну Чорновол. Про це повідомив співрозмовник в органах слідства.

Як інформує УНН, затриманий – власник автомобіля, на якому зловмисники прибули на місце події.

Наразі перевіряється можливість його причетності до вказаного злочину.

Як повідомили у Генпрокуратурі, процесуальне керівництво здійснює заступник Генпрокурора Роман Андрєєв. Генеральний прокурор України повідомив, що розслідування перебуває під його особистим контролем і вже до вечора 25 грудня він очікує перших результатів розслідування.

Як уже повідомляв OGO.ua, Президент України Віктор Янукович вимагає від правоохоронців терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол.

Жорстоко побили журналістку "Української правди" Тетяну Чорновол [+Відео]

Нагадаємо, побита сьогодні вночі журналістка і активістка Євромайдану Тетяна Чорновол пов’язує напад на себе з активною громадською діяльністю. Зараз у Т.Чорновол, яка перебуває в лікарні, діагностований струс мозку, гематоми на обличчі, зламаний ніс.

Міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновол. Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб).





На правах реклами