Ми у Facebook
25.12.2013, 16:49

Рівненські журналісти мовчки протестуватимуть проти побиття Тетяни Чорновол

Звіряче побиття у Києві журналістки, блогера "Української правди" Тетяни Чорновол сколихнуло журналістську спільноту усієї країни. Злочин, вчинений проти колеги, не залишив байдужими й рівненських журналістів, які завтра, 26 грудня, вийдуть на акцію протесту.
Зовсім нещодавно рівненські журналісти організовували "Алею побитих журналістів", протестуючи проти побиття колег з українських та закордонних ЗМІ, що постраждали від рук "беркутівців" під час акцій протесту у Києві.

У Рівному журналісти прийшли до ОДА та міліції з портретами побитих колег

Тоді журналісти проводили акцію протесту поблизу Рівненської ОДА та обласного управління МВС, де відтепер, зважаючи на останні рішення Рівненського адмінсуду, мітингувати не можна взагалі.

Новим і, на жаль, сумним приводом провести акцію солідарності знову стало побиття.

Жорстоко побили журналістку "Української правди" Тетяну Чорновол

Про проведення акції на підтримку журналістки Тетяни Чорновол рівненські журналісти домовилися через соціальні мережі у спільноті "Журналісти Рівного".

- Громадськість вимагає від журналістів засудити побиття Тетяни Чорновол, питають, коли буде акція на її підтримку, - йдеться у повідомленні спільноти. - І ми не маємо права мовчати! Таку кампанію варто назвати "Наступним буду я?". Перед початком сесії Рівнеради збираємось завтра, 26 грудня, о 9:00 на майдані Незалежності біля наметового містечка. Там ніби ще можна збиратися людям. Суд не заборонив. Тому приходьте з аркушами А4 і написами "Наступним буду я?" або "Тепер відповідь за нами!". Самоорганізація - друкуйте самі, ніхто нічого нести і роздавати не буде.

Подібні акції протесту відбудуться завтра, 26 грудня, у багатьох містах України.





На правах реклами