Ми у Facebook
30.12.2013, 18:16

Прикмети на святкування Нового 2014 року

Кажуть, що у ніч із 31 грудня на 1 січня збуваються всі мрії. Навіть ті, хто не вірить у прикмети, починають цікавитися ними перед Новим роком, бажаючи відзначити це свято за всіма правилами, щоб привернути удачу.
Здавна людство дотримується новорічних прикмет, хоча ніхто і не знає, правдиві вони чи ні. Пропонуємо про всяк випадок згадати кілька прикмет до Нового року, щоб бути більш підготовленими до цього яскравого та незабутнього свята.

Якщо Новий рік зустрічати у чомусь новому, то весь наступний рік буде вдалим. А якщо викинути за поріг старий одяг і взуття, неприємності залишаться в минулому.

Напередодні Нового року: Як не купити зайвого в магазині?

Якщо на святковому столі багато їжі та напоїв, то весь рік буде достаток.
Поганою прикметою є позичати або віддавати борги у святковий день – весь рік будеш боржником. Але також не можна залишатися на свята з порожнім гаманцем. Це стосується не тільки грошей і речей, але також "духовних" боргів – якщо ви когось образили або самі тримаєте зло – постараєтесь у всіх попросити вибачення і простити своїх кривдників. Тому входити в Новий рік потрібно з легкою душею, і якщо ви комусь щось винні, то поверніть борги завчасно перед святом.



Якщо ви святкуєте Новий рік наодинці, то і весь рік ризикуєте прожити на самоті. Новий рік слід зустрічати з рідними та близькими.

[url-http://ogo.ua/articles/view/2013-12-30/46051.html]Що подарувати на Новий рік 2014: доступні та оригінальні ідеї подарунків для рівнян[/url]

У новорічну ніч не можна відмовляти тому, хто постукає у ваш дім. Жебракові слід подати, а бродячого собаку або кішку потрібно пустити в дім і залишити у себе – це гарний знак долі. Проганяючи тварину, ви проганяєте своє щастя.

Звичайно ж, зустрічати Новий рік потрібно з чистими думками і в прибраному будинку. Наприкінці року, що минає, подумки підведи підсумки, проаналізуй і згадай все хороше і погане, що з тобою сталося. Постарайся не повторювати своїх помилок.





На правах реклами