Ми у Facebook
01.01.2014, 19:42

У новому телешоу "Ментор" вибуватимуть не учасники, а зіркові тренери [+Відео]

Одна з очікуваних телевізійних прем'єр 2014 року в Україні - шоу "Ментор". Воно вийде в ефір на каналі "Інтер". Особливість вокального проекту в тому, що з боротьби вибуватимуть не учасники, а... їхні тренери. Більше - дізнайтесь далі!
Як розповідає "Телекритика", телеканал «Інтер» купив у Данії проект вокального шоу Mentor («Наставник») від дистриб'ютора Banijay International. Як йдеться на сайті каналу, «Інтер» розпочав кастинги для участі у шоу.

За форматом Mentor - вокальне шоу, у якому зірки будуть готувати собі конкурентів із числа учасників. Глядачі оцінюватимуть і, відповідно, виганятимуть із шоу не учасників, а саме їхніх зіркових наставників.

«На телеканалі «Інтер» - перше вокальне шоу, в якому зірки самі готують собі конкурентів. Покажи, на що ти здатний і отримай контракт зі своїм зоряним наставником. Приходь на кастинг нового вокального шоу Mentor. Mentor - шоу, в якому вибувають тренери, а учасники змагаються до кінця», - анонсує канал нове шоу.

Анонс нового телешоу: ВІДЕО

За неофіційною інформацією, до роботи у шоу Mentor може бути залучений телеведучий Андрій Доманський, який нещодавно перейшов з каналу «1+1», де, зокрема, був співведучим вокального проекту "Голос країни", на «Інтер».

Зазначимо, нині на телеканалі "1+1" транслюється вокальне шоу, учасником якого є рівнянин. Це телепроект "Битва хорів", де рівненський співак Микола Бобрик виборює перемогу у складі хору міста Львів, зірковим наставником якого є Руслана.

Шоу "Битва хорів": змагання залишив хор Гаріка Кричевського [Фото+Відео]

Подібні проекти на українських телеканалах здебільшого є вітчизняною адаптацією популярних у світі телешоу. Приміром, "Голос країни" - адаптація голландського формату "The Voice" каналу RTL. А "Битва хорів" - українська адаптація всесвітньовідомого формату Clash of the Choirs. Шоу дебютувало на каналі NBC в 2007 році і надихнуло американців на створення культового телесеріалу Glee. Нині ж, з появою "Ментора", на українських глядачів очікує вітчизняна адаптація телешоу з Данії.





На правах реклами