Ми у Facebook
05.01.2014, 00:15

Названо ім'я переможця шоу "Х-фактор 4" [Фото+Відео]

У ніч з 4 на 5 січня, під час одинадцятого прямого ефіру було названо ім'я переможця четвертого сезону шоу "Х-фактор". Хто став переможцем: гурт "Тріода" чи Олександр Порядинський? Читайте далі!
Нагадаємо, що минулого тижня з трьох претендентів було обрано двох суперфіналістів. Так, у десятому ефірі на сцену "Х-фактор 4" вийшли троє виконавців - Сергій Гладир, Олександр Порядинський і тріо "Тріода".

А після оголошення результатів глядацького голосування стало відомо: проект залишає Сергій Гладир. Відтак, у фінал "Х-фактор 4" пройшли гурт "Тріода" та Олександр Порядинський. Саме вони змагалися за перемогу в шоу та головний приз 2 000 000 гривень.

"Х-фактор 4": суперфіналістів визначено! [Фото+Відео]

Гурт "Тріода" - Андрій, Володя і Саша познайомилися в університеті. А точніше, в університетському гуртожитку, де їх поселили в одну кімнату.

На кастингу «Х-фактора» в Одесі хлопці акапельно виконали пісню Олександра Пономарьова «Він чекає на неї», після чого Сергій Сосєдов, Ірина Дубцова і Серьога сказали їм «так». Ігор Кондратюк на першому прослуховуванні хлопцям відмовив, але після більш чим переконливого виступу «Тріоди» на останньому відбірковому етапі повірив в колектив і взяв у свою категорію.



Олександр Порядинський - Саша співає протягом останніх трьох років і цього сезону вирішив спробувати свої сили в проекті «Х-фактор».

Навіть не дивлячись на те, що на кастинг до Києва він приїхав сильно застудженим, йому вдалося заслужити за своє виконання пісні «Не плач тато» співака Івана Ганзери. Хлопець отримав чотири твердих суддівських «так», а весь глядацький зал аплодував йому стоячи. У разі перемоги в шоу, Саша витратить два мільйони гривень на самореалізацію.



У грандіозному фіналі глядачі могли насолодитися виступами усіх 12-ти учасників четвертого сезону шоу "Х-фактор", а також суддів проекту.



За результатами голосування глядачів перемогу у шоу "Х-фактор 4" здобув Олександр Порядинський.








На правах реклами