Ми у Facebook
10.01.2014, 08:00

Гороскоп на 10 січня: час миритися й починати нові справи!

Порадують позитивні зміни та зрушення у ділових та особистих стосунках. Щоправда, настрій може змінюватися, а трудовий ентузіазм зникати. Економте гроші!
Астрологічний прогноз: 10 січня 2014, п’ятниця

9/10 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (друга чверть, росте).

Продуктивний, завзятий день. Час змін, реформ, рішучих перемог над собою та обставинами.

Багатьом вдасться домогтися успіху в абсолютно нових справах, вибратися зі скрутної ситуації, допомогти близьким людям й прославитися самому.

Діловий гороскоп на січень 2014: робота, кар`єра, бізнес

Щоправда, у боротьбі за першість найбільш ефективні не розум та тяжка праця, а кмітливість, спритність, швидка реакція, вдале і вчасне використоння випадково отриманої ексклюзивної інформації або навіть чужої ідеї, допомога та підтримка старих друзів та впливових знайомих.

Гороскоп на тиждень 6 - 12 січня

До 10.00 продовжаться настрої, емоції, плани та проблеми вчорашнього четверга. Ми можемо помилятися, не знаходити собі місця, хапатися то за одне, то за інше. Потім все піде значно краще.

Добре проводити серйозні ділові переговори, обмінюватися досвідом й обговорювати умови співпраці з надійними людьми. Щоправда, підписувати документи поки що не варто – навіщо зайвий раз ризикувати фінансами та майном?

Європейський гороскоп на січень 2014

Неприємні ситуації можливі, але вони швидко забудуться.

Добре миритися з друзями, членами родини, налагоджувати стосунки батьків та дітей, підлеглих та начальства.

Ідеальний день для домашніх справ, облаштування житла, роботи по господарству. Добре прибирати, позбавлятися зайвого. Вдалі кулінарні експерименти.

Але гроші треба економити.

Сьогодні дехто може закохатися з першого погляду. Навряд чи це надовго, але задоволення й позитивний настрій цього варті!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Как угодить Синей Лошади: восточный гороскоп 2014
Хозяйка 2014 года - Синяя Деревянная Лошадь





На правах реклами