Ми у Facebook
12.01.2014, 16:11

"Різдвяне віче" у Рівному: "вільний мікрофон" на Євромайдані [Фото+Відео]

Друге у 2014 році недільне віче на рівненському Євромайдані зібрало близько двох сотень учасників. Організатори дали змогу висловитись усім бажаючим.
Відтак, зі сцени рівненського Євромайдану лунали не лише палкі промови про політичну ситуацію в державі, а й... вірші. Один із виступів організаторам навіть довелося делікатно перервати, оскільки він узагалі не стосувався нинішньої ситуації в державі. Загалом же говорили про найактуальніші політичні події останніх днів: побиття Юрія Луценка, переслідування активістів Автомайдану, створення громадських організацій-"клонів" Євромайдану.

Серед виступаючих цього разу - депутат Рівненської обласної ради від ВО "Свобода" Олексій Бучинський, помічник народного депутата В'ячеслава Кириленка, екс-перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації за часів Василя Червонія Олег Ковальчук (партія "За Україну!"), один із лідерів студентського Євромайдану Рівного Андрій Логащук. Ведучим мітингу замість звичного вже на сцені Євромайдану Зураба Кантарії цього разу виступив відомий у Рівному громадський активіст Святослав Клічук. Під час виступу Олексія Бучинського на мить зникла електроенергія, відтак депутат продовжив говорити без мікрофону. Проте, на провокацію ця ситуація схожою не видалась, радше на випадковість - приблизно за хвилину електрика знову з'явилась і мікрофон запрацював.

Фрагмент виступу депутата Рівненської обласної ради Олексія Бучинського (ВО "Свобода")


БІЛЬШЕ ФОТО



У Рівному рекламують перероблений гімн України [+Фото]



У Рівному хочуть створити альтернативу міліції

Фрагмент виступу помічника народного депутата В'ячеслава Кириленка Олега Ковальчука (партія "За Україну!")





На правах реклами