Ми у Facebook
13.01.2014, 11:06

Рівненщина: школярі розробили листівки для Василя Берташа

Ілюстративне фото

Завершився унікальний конкурс — "Намалюй свято". Тепер найкращі дитячі роботи стануть основою представницьких листівок, які розсилатиме на свята голова облдержадміністрації Василь Берташ.
Нагадаємо, що конкурс "Намалюй свято" для вихованців позашкільних закладів розпочався у листопаді 2013 року. За умовами конкурсу школярі могли розробляти ілюстрації до Нового року і Різдва, Великодня, Дня Конституції, Дня Перемоги, Дня незалежності та до 8 Березня. Роботи оцінювали на місцевому та обласному рівнях. Тепер же кращі з них з’являться на представницьких листівках, які надсилає до свят голова облдержадміністрації Василь Берташ.


Рівняни вчитимуться волонтерства у поляків


- Представники журі обрали ці роботи з-поміж 2501 ілюстрації. Автори використовували різні техніки і матеріали, починаючи від олівців, і закінчуючи сухим листям, - повідомили в прес-службі Рівненської обласної державної адміністрації. - Водночас журі звертало увагу, перш за все, на ідею і дитячу емоцію, передану малюнком.

У Рівненській облраді можлива інтрига з новим депутатом від "Батьківщини" [+Фото]

Нині дизайнери почали працювати над оригінальними листівками. Їх надрукують вже наступного місяця. А учасниками презентації стануть і шестеро дітей, які є авторами ілюстрацій. Про авторів листівок дізнаються в Україні та за її межами. Адже на звороті кожної з них буде інформація про автора. 





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ