Ми у Facebook
13.01.2014, 12:01

Стильне Рівне: Діана обирає глем-рок, етно і бохо! [+Фото]

Із чим носити спідничку в клітинку? Чи доречні капелюхи для молодих дівчат? На якому одязі допустимі елементи декору у вигляді шипів? Аналізуючи образ героїні проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ» Діани, на ці та інші питання відповідають професійні стилісти Людмила ЯКИМЧУК і Тетяна ШКОДА!


Діна,25 років, офіс-менеджер: «Для мене в одязі головне не бренд, а відчуття власного стилю. Я люблю експериментувати з образами і фактурами. Мій гардероб складається переважно з речей торгових марок H&M, Bershka, TopShop. Не втрачаю нагоди поєднувати свої візити до друзів в Європу з можливістю пошопінгувати на святкових розпродажах. Я захоплююсь хенд-мейдом, створюю інколи собі індивідуальні прикраси і аксесуари. Серед стилів мені найближчі стиль глем-рок, який зараз досить поширений, етно і бохо. Але оскільки робота в мене ділового напрямку, доводиться експерементувати і з класичним стилем, обігруючи його цікавими деталями. Дати волю фантазії маю змогу лише на вихідні. Часто доповнюю власний неординарний образ ще й оригінальними акцентами, буває інколи, що навіть мої друзі не розуміють такого поєднання речей. Але це мій внутрішній стан, я так самовиражаюсь!»

Образ героїні проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ» традиційно аналізують стилісти, практикуючі шопери Людмила ЯКИМЧУК і Тетяна ШКОДА.

Учениці Андре Тана радитимуть рівнянам, як одягнутися



Тетяна ШКОДА: «Спідниця в клітинку стала популярною під впливом японської культури (стиль «школярок») і вже декілька років поспіль залишається улюбленою серед молоді. Таку спідницю можна носити, як із ріноманітними футболками, що будуть гармонувати з кольорами на спідниці, так і з однотонними сорочками. Взимку можна поєднувати спідницю в клітинку із теплими светрами, піджаками і, звісно, хутряним та шкіряним верхнім одягом – усе залежить від вашого стилю та смаку. Проте пам'ятайте, що, обираючи взуття на шпильках до такої спідниці, ви ризикуєте виглядати дещо двозначно і навіть вульгарно. Тому «пом'якшіть» образ простими туфлями, напівчобітками чи чобітками, як це й зробила наша героїня Діана».



Людмила ЯКИМЧУК: «Шипи – крупні й дрібні, гострі та завкругленні, – один із найактуальніших нині елементів декору. Такі елементи на одязі, взутті чи аксесуарах додають шику і гостроти будь-якому жіночому образу. Давно вже минули часи, коли тільки колоритні рокери могли дозволити собі одягнути косуху і масивні браслети з гострими, загрозливими шипами. В наш час із шипами можуть бути і ніжна блузка, і маленький жіночий клатч, і витончені туфлі-човники, і, безперечно, браслети й навіть перстень, як у нашої героїні».



Людмила ЯКИМЧУК: «Девіз «Дрожать, но моду держать!» не має нічого спільного з сучасними модницями. Оригінальні хутряні вироби, які цього сезону дуже актуальні, неабияк сприяють такій тенденції! Скажімо, таке хутряне пальто, як у Діани доречно одягати і щодня, наприклад, із комфортним взуттям без підборів, і «на вихід» із вишуканою сукнею та взуттям на високих підборах!»



Тетяна ШКОДА: «Існує думка, начебто елегантні капелюхи призначені лише для дам середнього й старшого віку. Проте це зовсім не так! Модні капелюшки нинішнього холодного сезону відмінно вписуються в молодіжний стиль. І це доводить модний ансамбль нашої героїні Діани!»



Людмила ЯКИМЧУК: «Дуже актуальним кілька сезонів поспіль є клатч-конверт. Він може бути строгим і лаконічним, з мінімальною кількістю деталей чи, навпаки, яскравим і розшитим камінням чи металевими елементами. Виглядає така сумочка завжди дуже стильно, але вимагає від своєї власниці лише мінімального набору речей!»






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ