Ми у Facebook
14.01.2014, 11:06

Рівненським тролейбусникам досі не виплатили всю зарплату

Працівники «Рівнеелектроавтотрансу» досі не отримали зарплати за два місяці минулого року.
Як пояснив в ефірі РадіоТрек начальник міського управління транспорту Віталій Миронюк, ці борги були накопичені у першому півріччі минулого року. Проте наприкінці 2013-го заборгованість за один місяць таки вдалося виплатити.

Нагадаємо, у своєрідну боргову яму тролейбусники потрапили через те, що держава не відшкодовувала кошти за перевезення пільговиків, а це понад два мільйони гривень за попередні два роки.

У рівненських тролейбусах підняли вартість проїзду

Варто зауважити, що попри зарплатні борги «Рівнелектроавтотранс» свої податкові зобов’язання виконує. І сподівається, що бюджет-2014 передбачає кошти на відшкодування перевезення пільговиків, а відтак і на погашення заборгованості із зарплатні.

Нагадаємо, восени 2013-го підприємство очолив новий керівник - Валентин Ткачук, який до цього призначення працював начальником КАТП 1728 і який за останні два роки зробив на цьому підприємстві економічний прорив.

За час роботи на новому місці міська влада помітила позитивні зміни. З новим директором тролейбуси Рівного стали заробляти більше. Майже у 1,5 рази більше коштів почало надходити у касу тролейбусного управління.





На правах реклами