Ми у Facebook
17.01.2014, 15:34

"Рівнестандартметрологія" отримала нового керівника

Державне підприємство «Рівнестандартметрологія» отримало нового керівника. Генеральним директором підприємства став Зарудний Віктор Володимирович. Попередній керівник – Камінський Анатолій Іванович - з кінця грудня минулого року очолює Рівненську районну державну адміністрацію.

Наказом Міністерства економічного розвитку та торгівлі України №2-п від 13.01.2014 у державне підприємство «Рівнестандартметрологія», яке здійснює у регіоні державну політику в сфері стандартизації, єдності вимірювань та сертифікації продукції та послуг, призначено нового керівника. Генеральним директором підприємства став Зарудний Віктор Володимирович.

На Рівненщині призначать двох нових голів райдержадміністрацій


До слова, до цього призначення Віктор Володимирович Зарудний працював заступником генерального директора, начальником сертифікаційного центру ДП «Рівнестандартметрологія». Під його керівництвом сертифікаційний центр розширив перелік послуг для підприємств, першим в Україні отримав акредитацію в Національному агентстві з акредитації України як орган з оцінки відповідності за 9 технічними регламентами, налагодив міжнародні взаємозв’язки із провідними виробниками Європи, став одним із найпотужніших центрів у сфері сертифікації. Результати його роботи були відзначені знаком Держспоживстандарту «За заслуги».

Окрім того, новий очільник підприємства одним із перших в Україні отримав сертифікат компетентності аудитора за спеціалізацією: «Сертифікація ДТЗ, їх складових та приладдя».





На правах реклами