Ми у Facebook
21.01.2014, 11:49

Заходи до Дня Соборності у Рівному [Анонс]

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради повідомив про заходи, що відбудуться у Рівному до Дня Соборності та Свободи України 22 січня.

09:00 - мітинг та урочисте покладання керівниками міста корзини квітів до пам’ятного знаку „Загиблим за Україну” на майдані Магдебурзького права (вул. Соборна, 12-а). Від міської влади квіти будуть також покладені до пам’ятника Т.Г.Шевченку на майдані Незалежності та до погруддя С.Петлюрі.

09:30 - урочисте покладання вінків на кладовищі „Дубенське” до могил українських військових діячів: генерал-хорунжого Армії Української Народної Республіки Василя Тютюнника та полковника Армії Української Народної Республіки Костянтина Вротновського - Сивошапки.


Сьогодні у Рівному відбудеться особливий день народження


14:30 - урочисте вручення стипендій міського голови обдарованій молоді, провідним творчим, бібліотечним працівникам, ветеранам галузі «культура» у залі засідань міськвиконкому.

До слова, День Соборності України — свято, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День соборності відзначється з 1999 року.





На правах реклами