Ми у Facebook
21.01.2014, 10:30

Як рівняни пікетували будинки Миколи Сороки та Василя Берташа [+Відео]

Вчора, 20 січня, люди з рівненського майдану (близько 100 чоловік) рушили до будинків нардепа-регіонала Миколи Сороки та голови Рівненської обласної державної адміністрації Василя Берташа. Пропонуємо переглянути відео вчорашніх подій.
Про вечірній похід у групі "Наше Рівне" в одній із соціальних мереж повідомили:

"Сьогодні громада Рівного зібралася на народне віче на майдані, що перейшло у похід до палаців регіоналів Берташа і Сороки. Виступали усі бажаючі, кожен висловлював свої пропозиції, не обійшлось без "в міліції теж діти" і "оберемо лідера від опозиції", яких не одобрили люди. На заклики цього чоловіка обрати лідера народ почав скандувати гасла недовіри до балакучої опозиції та висувати пропозиції щодо формування народних рад, чи будь-яких інших народних органів влади. Наприкінці, коли "опозиціонери" залишились тусуватись на майдані народ висунув пропозицію піти в гості у Новий Двір до Сороки та Берташа і висунити їм свої вимоги.

Рівненські активісти пікетують будинок нардепа-регіонала Миколи Сороки

До Нового Двору вирушила колона приблизно зі ста чоловік, по дорозі громада викрикувала революційні гасла та закликала приєднуватися перехожих. На повороті на вулицю Дачну активістами був помічений підозрілий чоловік, який почав щось ховати, коли кілька хлопців направилося до нього. Як виявилося це був тіхарь, що вів оперативну зйомку. Судячи з розмови з ним - йому було соромно за свою роботу.

Підійшовши до будинків Берташа і Сороки люди почали скандувати гасла типу: Кров українців на твоїх руках", "Виходь, виходь", "Мир хатам - війна палацам". Люди дзвонили у двері, засвічували вікна та господарь явно не хотів побачитись з народом для якого він служить, запалювались фаєри. Особливу увагу люди проявили колегам оператора-аматора, що сиділи у двох машинах неподалік."

Народне віче "Рівне, вставай" [ФОТОФАКТ]







На правах реклами