Ми у Facebook
22.01.2014, 22:06

Екс-голова Рівненської ОДА закликає рівнян їхати до Києва [+Відео]

Портал Ogo.ua тримає руку на пульсі усіх подій, які відбуваються нині в столиці України. Чимало рівнян знаходяться в епіцентрі подій. Пропонуємо ознайомитися з позицією голови Рівненської обласної державної адміністрації 2006-2010 рр. Віктора Матчука щодо подій на Грушевського.
Свою позицію щодо подій на Грушевського на своїй сторінці у facebook озвучив голова Рівненської обласної державної адміністрації 2006-2020 рр. Віктор Матчук. Він записав відео, в якому висловив свою позицію.

Нардеп із Рівного увійшов до складу Народної виборчої комісії

- Зараз Україна в небезпеці і це не просто слова, адже почали гинути люди. Кров ллється вже не перший день, але смерть людей ми побачили сьогодні вперше. Це потрібно припинити і можна це зробити тільки в один спосіб. Коли в Києві збирається велика кількість людей, то припиняються провокації та кровопролиття. Прошу згадати 2004 рік, коли ми говорили "разом нас багато, нас не подолати". Багато з того, що виголошувалося у 2004 було дискредитовано, але цей лозунг не був дескредитований ніколи. Тому закликаю усіх, хто має таку можливість, хто має бажання їхати на Київ. Доля вирішуватиметься найближчими днями, якщо нас буде багато, то це буде вирішення проблеми в безкровний спосіб, з користю для України. Якщо ж нас буде мало, то все закінчиться не добре для кожного з нас. Ще раз прошу всіх їхати до Києва, - говорить Віктор Матчук у своєму зверненні.

Президент сяде за стіл переговорів з опозицією

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

На Євромайдані поранили депутата Рівненської облради





На правах реклами