Ми у Facebook
22.01.2014, 23:14

Рівне: обрано нового керівника фракції "Батьківщина"

На засіданні фракції "Батьківщина" у Рівнераді 22 січня обрано нового керівника фракції. Хто очолюватиме тепер "Батьківщину" у міській раді Рівного - дізнаєтесь далі!
За результатами відкритого голосування членів фракції "Батьківщина" у Рівнераді її головою обраний власний кореспондент телеканалу "1+1" у Рівненській області Олександр Курсик. Заступником голови фракції став депутат Рівнеради, підприємець і меценат Олександр Нестерук.

- Про рішення фракції буде офіційно оголошено на найближчому сесійному засіданні Рівнеради, проведення якого заплановане на 31 січня, - повідомив OGO.ua Олександр Курсик.

Щодо чисельності фракції, очолити яку довірили Олександру Курсику, точної цифри поки що немає - це залежатиме від того, як вирішиться питання з входженням до фракції "Батьківщини" двох депутатів, обраних до Рівнеради за списком партії "Фронт змін". Йдеться про Антона Сачука та Олексія Керницького. Поки що найімовірніше, що фракція під керівництвом Олександра Курсика налічуватиме від 7 до 10 депутатів.

У рівненській "Батьківщині" - зміна влади

Нагадаємо, на сесії Рівнеради 26 грудня 2013 року було оголошено про створення фракції "Рівне європейське". Усі її члени були обрані до ради від ВО "Батьківщина". Напередодні обласне бюро "Батьківщини" виключило їх із партії. Розкол став продовженням "справи садоводів", найгучнішого скандалу-2013 у Рівнераді. Після оголошення заяви про створення фракції "Рівне європейське" у складі фракції "Батьківщина" в Рівнераді залишалося 8 депутатів - Олександр Бабат, Андрій Боровик, Едуард Галайчук, Валентин Демчук, Лариса Зелінська, Олександр Курсик, Олександр Нестерук та Антоніна Озімковська.

У Рівненській облраді можлива інтрига з новим депутатом від "Батьківщини"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ