Ми у Facebook
23.01.2014, 11:07

Олександр Курсик: від телеведучого до очільника рівненської "Батьківщини" [+Фото]

Олександр Курсик довгий час був відомий у Рівному як ведучий телеканалу "Рівне1", власний кореспондент телеканалу "1+1" у Рівненській області. З жовтня 2010 року розпочинається шлях Олександра як політика. Він - депутат Рівнеради, а з 22 січня 2014 року - керівник фракції "Батьківщина" у Рівнераді.
Олександр Курсик народився в селі Срібне Радивилівського району Рівненської області. Навчався у ЗОШ№2 у Бродах (1992-2001 рр) та в ліцеї №1 Радивилова (2001-2003).

Вищу освіту (за фахом – журналіст) здобув у Рівному, закінчивши у 2008 році факультет масової комунікації та інформаційних технологій Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. акад. Степана Дем’янчука.



Свій шлях як журналіст Олександр Курсик розпочав з посади кореспондента служби новин і ведучого на радіо «Край» Рівненської обласної державної телерадіокомпанії. Далі талановитий ведучий став обличчям першого місцевого телеканалу "Рівне1". Згодом розпочинає працювати як позаштатний кореспондент телеканалів «НТН» та «Інтер». А у червні 2008 року Олександр стає власним кореспондентом телеканалу "1+1" у Рівненській області.



Рівне: обрано нового керівника фракції "Батьківщина"


Політична кар'єра Олександра розпочалася з роботи помічником народного депутата Юрія Прокопчука. А з жовтня 2010 Олександр Курсик - депутат Рівненської міської ради.

22 січня за результатами відкритого голосування членів фракції "Батьківщина" у Рівнераді її головою обрано Олександра Курсика.



У Рівному розбили всі телефонні будки-читальні [+Відео]


Окрім активної громадської, журналістської та політичної діяльності Олександр Курсик завжди знаходить час для своєї родини. Дружини Євгенії та донечки Олександри, якій нещодавно виповнилося 3 рочки.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ