Ми у Facebook
24.01.2014, 11:00

Рівне: опозиція збирає депутатів облради, керівництво ради відсутнє

Депутати Рівненської обласної ради від опозиційних партій закликають колег-депутатів прийти на 14 годину до обласної ради і висловити свою позицію щодо нинішнього політичного протистояння.
Як передає з місця події кореспондент OGO.ua, об 11 годині у 301 кабінеті обласної ради, де зазвичай проходять засідання постійних комісій, відбувся брифінг опозиційних депутатів. Серед учасників - народні депутати України, лідери обласних організацій "Батьківщини" та "Свободи" Микола Кучерук і Олег Осуховський, депутати облради Сергій Штурхецький та Олексій Бучинський. Вони закликають депутатів обласної ради зібратись на 14 годину, аби висловити свою позицію щодо нинішнього політичного протистояння в Україні. Водночас, відомо, що депутатів для проведення позачергової сесії не вистачає - учасники брифінгу говорять про цифру близько 30 при необхідних 41. Зі слів промовців, голова облради Юрій Кічатий та його заступники на робочих місцях відсутні.

Нагадаємо, друге пленарне засідання чергової сесії Рівненської обласної ради заплановане на 31 січня. Там мають затвердити обласний бюджет на 2014 рік.

Облога Рівненської ОДА: ранок 24 січня [+Фото]

Вчора у коментарі rivnepost.rv.ua Юрій Кічатий пояснив неможливість проведення позачергової сесії облради тим, що нині не закрита сесія чергова. Відтак, рішення сесії, скликаної з порушенням закону, могли би бути визнані нечинними.

До Рівненської ОДА кликатимуть церковні дзвони


До слова, 23 січня в кількох обласних центрах України відбулись позачергові сесії облрад, де обговорювалось нинішнє політичне протистояння.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ