Ми у Facebook
27.01.2014, 16:43

У Дубно може з’явитися вулиця Героїв Майдану

У місті Дубно може з’явитися вулиця Героїв Майдану в знак боротьби за демократію в Україні. Таку думку висловлюють громадські активісти, що беруть участь у протестних акціях.
У центрі міста Дубна може з’явитись нова назва вулиці в знак шани людям, що протестують на Майдані в Києві. Громадські активісти та депутати хочуть внести це питання на сесію Дубенської міської ради.

“Люди, що віддали життя на демократію та повалення диктатури мають право отримати назву вулиці в свою честь. В кожному місті можуть з’явитись вулиці під назвою Героїв Майдану, активістів, що під репресіями влади виборюють нам краще життя”, – зазначили місцеві активісти в коментарі Dubno.com.ua

Чи потрібна у Рівному вулиця Героїв Майдану? [ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ]

Зазначимо, що подібні ініціативи вже запровадили у Луцьку. Одну з вулиць у центрі Луцька перейменують у вулицю Героїв Майдану, заявив активіст луцького Євромайдану, депутат Волиньської обласної ради Ігор Гузь під час Народного віча на Театральному майдані у Луцьку в неділю, 26 січня.

Тим часом у Тернополі подібним чином перейменували вже не просто вулицю, а площу – майдан Мистецтв у сусідньому обласному центрі днями отримав нову назву – площа Героїв Євромайдану. Таке рішення прийняли на сесії Тернопільської міської ради 23 січня.





На правах реклами