Ми у Facebook
27.01.2014, 16:53

У разі оголошення в Україні надзвичайного стану ЄС може запровадити санкції

У разі оголошення в Україні надзвичайного стану Європейський союз може одразу ж запровадити санкції проти українських можновладців.
Про це повідомляє Deutsche Welle із посиланням на власні джерела у дипломатичних колах у Брюсселі, пише "Українська правда"

За словами співрозмовника DW, в разі запровадження санкцій, певним відповідальним особам та бізнесменам буде не лише заборонено в'їзд до ЄС, а й заморожено їхні банківські рахунки. "Янукович, напевно, досі не вірить, що Євросоюз готовий запровадити санкції по відношенню до нього, до можновладців та олігархів. Але тут він дуже помиляється", - наголосив співрозмовник.


Якщо оголосять надзвичайний стан: що це означає для українців


Нині ж, продовжив співрозмовник, Євросоюз не хоче говорити про це відкрито, оскільки прагне мати можливість і надалі вести переговори з президентом України та шукати компроміс. "Якщо Євросоюз запровадить санкції, тоді всі двері буде зачинено, розумієте, то буде останній крок", - сказав співрозмовник.

Чи застосує Сенат США санкції до українських урядовців?

Євросоюз запропонував змінити формат саміту Росія-ЄС, у зв'язку з підсумками Вільнюського саміту Східного партнерства та ситуацією навколо України, заявив журналістам високопоставлений чиновник ЄС на умовах анонімності.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ