Ми у Facebook
27.01.2014, 23:26

Введення надзвичайного стану: позиція Кучми

hvylya.org

Другий Президент України Леонід Кучма також висловив свою думку щодо ситуації, що нині склалася в Україні також Леонід Данилович вважає, що введення надзвичайного стану може призвести до кровопролиття.
- Мені десь у душі (віриться), що президент не піде на таку міру, це вже останній крок. Не тільки, тому що в історії України він не захоче залишитися таким незрозумілим, - повідомив виданню "Українська правда" Леонід Кучма. - А до чого цей надзвичайний стан призведе? Він призведе до крові, набагато більшої, ніж та, яка була", - сказав Кучма журналістам після круглого столу з пошуку шляхів виходу з кризової ситуації в країні в понеділок у Києві.

Яценюк і Тягнибок вийшли з переговорів, а Кличко залишився

Крім того, Кучма повідомив, що на позачергову сесію парламенту у вівторок разом з ним прийдуть президенти Леонід Кравчук та Віктор Ющенко.

Нагадаємо, що 27 січня в Адміністрації Президента відбувається зустріч із лідерами опозиційних парламентських фракцій. У зустрічі беруть участь Перший заступник Глави Адміністрації Президента Андрій Портнов, Міністр юстиції Олена Лукаш, керівник фракції Політичної партії «УДАР» Віталій Кличко, керівник фракції «ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк, керівник фракції «ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Янукович знову зустрівся з лідерами опозиції





На правах реклами