Готуємо хачапурі за легким рецептом
1. Яйце (С0) - 1 шт
2. Молоко (2,5%) - 200 мл
3. Сир сулугуні (40%) - 350-400 гр
4. Борошно - 160 гр
5. Сіль - 1 ч.л.
6. Розпушувач - 1 ч.л.
7. Прованські трави - 1 ч.л
8. Часник гранульований - 0,5 ч.л
9. Свіжозмелений чорний перець за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
- В мисці збити яйце з сіллю
- Додати молоко, спеції і перемішати до однорідності
- Додати просіяне борошно разом з розпушувачем і перемішати тісто лопаткою
- Сир натерти на крупній тертці, додати в тісто і перемішати до однорідності
- Викласти тісто на добре розігріту сковороду, змащену маслом, накрити кришкою і обсмажувати з двох сторін до золотистої скоринки хвилин по 10
- Подавати обов'язково гарячим, при бажанні змастивши хачапурі вершковим маслом
Смачного!

Які релігійні свята відзначаємо у травні

У травні багато визначних і пам’ятних дат, пов’язаних зі святими угодниками Божими та нашою церковною історією.
переглядів: 103
Відновлено рух тролейбусів по вулиці Дубенській

Рух тролейбусів маршрутів №2, №7 та №11 на вулиці Дубенській у Рівному повністю відновлено.
переглядів: 286
Деякі мешканці Рівненщини можуть отримати 908 гривень на книжки в межах програми «єКнига»

У межах урядової ініціативи «єКнига» громадяни, яким виповнилося 18 років у 2024 році, а також ті, хто досягатиме повноліття цьогоріч чи в наступні роки, можуть отримати одноразову виплату в розмірі 908 гривень для придбання книжкової продукції.
переглядів: 286
Як позбутися ведмедки на городі: ефективні методи боротьби навесні

Дуже важливо почати боротьбу з ведмедкою вчасно (в кінці квітня – травні) до початку появи молодих особин шкідника.
переглядів: 800
Як приготувати мед із кульбаб: найсмачніший рецепт

Кульбабовий мед — це справжній скарб весни. Він має приємний золотистий колір, ніжний аромат та корисні властивості.
переглядів: 1245