Ми у Facebook
29.01.2014, 15:34

Платники Рівненщини перерахували 3,2 млрд грн ЄСВ

Це на 5,2 млн. грн. більше, ніж прогнозувалося, зазначив начальник Головного управління Міндоходів у Рівненській області Ігор Скоріков.
За його словами, адміністрування єдиного соціального внеску органами Міндоходів відбувається успішно, і не в останню чергу завдяки запровадженню електронних сервісів, якими користується все більше платників. Керівник відомства підкреслив, що сьогодні 76% платників єдиного соцвнеску Рівненщини обрали для себе електронну форму звітуван

Як звітуватися з податку на прибуток за 2013 рік

Нагадаємо, що єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника.

Фізичні особи – підприємці (в тому числі ті, що обрали спрощену систему оподаткування), які не використовують працю найманих працівників, формують та подають звіт самі за себе один раз на рік до 10 лютого року, наступного за звітним періодом. Звітним періодом є календарний рік. Тобто, останній день подання такими підприємцями звіту з єдиного соціального внеску за 2013 рік є 10 лютого 2014 року.

Про це повідомили в Інформаційно-комунікаційному відділі ГУ Міндоходів у Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ