Ми у Facebook
30.01.2014, 10:27

Цьогоріч не всі школи Рівного проводять Зустрічі випускників

За традицією в першу суботу лютого у рівненських школах відбуваються зустрічі випускників. Але цьогоріч зустрічі колишніх однокласників можуть не відбутися.
Завжди хочеться повернутися у шкільні роки, де ти був маленьким і безтурботним, де було цікаво, де щодня із захопленням дізнавався щось нове. Приємно через 5, 10, 20 років прийти у свій клас та сісти за свою парту.

Таку можливість рівненські випусники мають щороку у першу суботу лютого, адже у школах відбувається традиційна Зустріч випускників.

Концерт гурту МЕРІ у Рівному


Проте цього року в зв'язку зі складною політичною ситуацією в країні, деякі зі шкіл відмовилися проводити зустріч, хоча вона і була в планах діяльності закладу.

Рівне: план заходів вшанування героїв Крут

Але інші заклади не зраджують традиціям та з радістю чекають своїх випускників у гості.

Так, наприклад, НВК №12 "Школа-ліцей" запрошує в гості 1 лютого на 14.00 в приміщення школи, адже там відбуватимуться урочистості до дня зустрічі випусників.

А ось ЗОШ №8 чекає випускників у наступну п'ятницю, 7 лютого на 18.00.

Зателефонуйте у свою школу і дізнайтесь, чи запланована цьогоріч зустріч випускників.

КАТАЛОГ: Школи Рівного

Та зрештою, щоб завітати у рідні стіни та поспілкуватися зі своїми учителями й першими наставниками, не треба чекати Зустрічі випускників. Можна у будь-який день це зробити - було б бажання.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ