Ми у Facebook
30.01.2014, 17:24

Головою Рівненської обласної Народної ради став депутат "Батьківщини"

На Народному Віче, що відбулося у середу, 29 січня, рівняни обрали голову Рівненської обласної Народної ради. Ним став активіст рівненського Євромайдану й депутат Рівненської облради Михайло Кириллов.
Про це повідомляє прес-служба Рівненського Євромайдану.

"Враховуючи професійні здібності і високі моральні, людські якості народні депутати, опозиційні партії та громадськість Рівненщини одноголосно прийняли рішення обрати головою Рівненської обласної Народної ради Михайла Кириллова", - йдеться у повідомленні.

Михайло Кирилов пообіцяв рівнянам забезпечити захист їхніх прав, свобод, повернення реальної влади народу й заявив що бере на себе відповідальність за це.

Рівняни, що зібралися на Віче, одноголосно проголосували за обрання Михайла Кириллова головою обласної Народної ради.

Свою підтримку Михайлові Кириллову висловили й представники інших опозиційних сил - партії "УДАР Віталія Кличка" та ВО "Свобода".

- Ми зробили сьогодні заяву про підтримку єдиного кандидата Михайла Кириллова у зв’язку з тим, що чоловік показав свою громадську позицію, будучи головою фракції "Батьківщина", - говорить голова РОО партії "УДАР Віталія Кличка" Анатолій Сидорук. - В нього є чітка позиція, він має гарні людські моральні якості, тому вирішили підтримати його кандидатуру.

Інших кандидатур не розглядали.

Нагадаємо, що у п'ятницю, о 10.00, поблизу приміщення Рівненської ОДА відбудеться мобілізаційне Народне Віче.





На правах реклами