Ми у Facebook
31.01.2014, 09:24

Апеляційний суд розгляне справи випускників Острозької академії

Трьом випускникам Острозької академії інкримінують групове порушення громадського порядку, масові заворушення, заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку. Вчора одного з хлопців випустили під домашній арешт, що буде ще з двома, стане відомо вже сьогодні.
Нагдаємо, що 21 січня, відбулися три засідання щодо затриманих активістів Євромайдану, випускників Острозької академії Юхима Дишканта, Артура Ковальчука та Дмитра Москальця, яких звинувачують у організації масових заворушень. Хлопцям інкримінують ст. 293, 294, 295 Кримінального кодексу (Групове порушення громадського порядку, Масові заворушення, Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку).

Як судили "мітингувальників Грушевського": три "справи під копірку" [+Фото]

Три різні суди винесли однакові рішення щодо трьох активістів Євромайдану: залишити під вартою на 60 днів. Вчора, 30 січня, одного з трьох випускників Острозької академії, затриманих у Києві, Артура Ковальчука, відпустили під домашній арешт.

Рівнянина, затриманого у Києві на Грушевського, відпустили під домашній арешт

Сьогодні ж, 31 січня, на 10.30 і на 11.00 в Апеляційному суді міста Києва відбудуться слухання у справах музиканта і письменника Дмитра Москальця та поета Юхима Дишканта.

Яке рішення цього разу прийме суд, читайте згодом на порталі ogo.ua.





На правах реклами