Ми у Facebook
31.01.2014, 14:39

У сесійній залі Рівненської облради - портрети загиблих на Євромайдані [+Фото]

У сесійній залі Рівненської облради, де депутати роблять вже другу впродовж тижня спробу провести засідання сесії, вивішені портрети загиблих під час сутичок на вулиці Грушевського у Києві.
Депутати обласної ради розпочали свою роботу 31 січня із хвилини мовчання за загиблими під час сутичок на вулиці Грушевського у Києві.

Заява голови Рівненської ОДА Василя Берташа: ВІДЕО

Нагадаємо, у сесійній залі облради депутати збираються вже вдруге цього тижня. У понеділок вони працювали впродовж близько шести годин, але присутніх виявилось недостатньо, аби провести сесійне засідання. Та й розпорядження про скликання сесії не було. Коли врешті воно з'явилось, депутати вже розійшлись. Працювали вони в режимі пленарного засідання міжфракційного об'єднання "Народна рада". Обрали головою Народної ради Рівненської області лідера фракції "Батьківщина" Михайла Кириллова, а головою виконкому - народного депутата України Миколу Кучерука. В аналогічному режимі працюють і сьогодні. Депутати від Партії регіонів на засідання не з'явились, кворуму для проведення повноцінного сесійного засідання немає. Напередодні голову облради Юрія Кічатого госпіталізували з підозрою на інсульт. Двоє заступників голови облради також відсутні.



Сесія Рівненської облради: текстова трансляція










На правах реклами