Ми у Facebook
01.02.2014, 10:56

Хто стане першою красунею Острозької академії? [ОПИТУВАННЯ]

Інтернет-голосування триває. Ознайомтесь із його проміжними результатами і зробіть свій вибір!
У рамках конкурсу краси і таланту "Гальшка року", який щороку відбувається у Національному університеті "Острозька академія", ми проводимо інтернет-голосування серед шістьох конкурсанток. Переможниця отримає диплом, приз і титул "Гальшка ОГО".

Конкурс мав відбутись 30 січня, але, з ініціативи студентів, яку підтримав ректорат, його перенесли на пізніший час з огляду на гостре політичне протистояння у державі, яке торкнулось і випускників Острозької академії.

На Рівненщині через протистояння на Грушевського перенесли конкурс краси

Адже, нагадаємо, трьох із них затримали у столиці за підозрою в організації масових заворушень, хоча в академії переконані: хлопці стали невинними жертвами нинішнього політичного конфлікту. Нині випускники академії, яких було затримано, перебувають під домашнім арештом.

Усіх випускників Острозької академії, затриманих у Києві, відпустили під домашній арешт

Сподіваємось, незабаром справедливість восторжествує, порозуміння буде досягнуто, і заходи, проведення яких нині відклали на невизначений термін не лише в Острозькій академії, таки відбудуться. А тим часом інтернет-голосування в рамках конкурсу "Гальшка року" триває! Станом на 11 годину 1 лютого 2014 року в інтернет-голосуванні лідирує студентка Інституту права імені Іоникія Малиновського Ольга Єрикалова - в неї 2382 голоси. На другому місці - Олеся Левицька, яка представляє економічний факультет, у неї - 1812 голосів. На третьому місці з 819 голосами студентка гуманітарного факультету Олеся Ткаченко.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ПРО УЧАСНИЦЬ

Втім, розстановка сил серед учасниць інтернет-голосування ще цілком може змінитись, адже воно триває! Візьміть у ньому участь, оберіть "Гальшку "ОГО"!

ГОЛОСУВАТИ ЗА "ГАЛЬШКУ ОГО"





На правах реклами