Ми у Facebook
03.02.2014, 11:29

Робота: ТОП-7 вакансій для сильних людей

Сильні духом, характером співробітники, які також мають розвинуті навички, користуються попитом у роботодавців. Досить часто в описові вакансій присутні згадки про силу, особливо, коли йдеться про математичні навички, аналітичне мислення і організаторські здібності.
Кажучи про силу, відразу спадає на гадку образ міфічного Геракла, що володів величезною фізичною силою. Але сила — це також здатність здійснювати певну роботу, витримувати навантаження. Сильним можна бути як в інтелектуальній діяльності, так і в будь-якій іншій. Досить часто в переліку вимог до кандидата роботодавці вказують сильні математичні здібності, аналітичне мислення і навіть сильно розвинуту мотивацію.

Робота у Рівному: нові вакансії станом на 29 січня

Наприклад, компанія, що спеціалізується на звукоізоляційних матеріалах із Іспанії, розшукує сильну духом особистість на посаду менеджера з продажів звукоізоляції. Пропонована зарплата – від 3 000 грн., а роботодавець, у свою чергу, обіцяє стабільність, розвиток, перспективи і особистий успіх. У розпорядження майбутнього працівника перейдуть цікаві особисті проекти, що в подальшому створить можливість для менеджера керувати власним напрямком і розвиватися.

Сильна внутрішня мотивація знадобиться і кандидату на посаду управляючого рестораном, який знаходиться в Ялті. Кандидат із досвідом роботи від 5 років на аналогічній посаді, а також із володінням програмою R-keeper та знанням законодавства в галузі організації підприємств громадського харчування, повинен бути далеко не новачком ще й в складській діяльності. Хоча робота передбачає ненормований робочий день, проте роботодавець обіцяє майбутньому співробітнику безкоштовні обіди й заробітну платню від 16 000 до 24 000 грн.
[urlhttp://ogo.ua/articles/view/2014-01-29/47021.html]
Робота, вакансії: Роботодавцям потрібні молоді спеціалісти[/url]

А ось у київське агентство потрібен креатор (копірайтер) на зарплату від 6 000 до 12 000 грн., якому в рамках робочих обов’язків доведеться знаходити ефективні творчі рішення для реалізації різноманітних маркетингових задач. Кандидату на цю посаду знадобиться вміння працювати в команді, але при цьому бути самостійною сильною одиницею, уміння презентувати проекти англійською і знання можливостей Інтернет-маркетингу. У свою чергу, роботодавець акцентує увагу на цікавих задачах, передових маркетингових методиках і постійному розвитку й самовдосконаленні.

Керівник відділу продажів з сильними лідерськими якостями потрібен у міжнародну компанію в Дніпропетровську, що спеціалізується на страхуванні життя. Обіцяна заробітна платня — від 7 500 грн. Окрім управлінського досвіду й досвіду продажів, майбутньому працівнику знадобиться також і стійкість до стресів. Роботодавець пропонує співробітникам навчання, прогресивну систему заробітної платні, а також кар’єрне та фінансове зростання, що робить пропозицію досить заманливою.
У компанію, що надає консалтингові й аутсорсингові послуги в сфері IT, необхідний юрист-міжнародник із сильною юридичною і бізнес-англійською на зарплату від 8 000 грн. Разом із вищою освітою в галузі права кандидат повинен мати досвід роботи в цій сфері від 3 років, а ще бути готовим до відряджень. А роботодавець гарантує офіційне працевлаштування й перспективи.

Ідеальний керівник для українців - одружений чоловік з двома дітьми

Як виявилось, роботодавці шукають працівників не тільки із сильно вираженими позитивними навичками. Наприклад, у київський офіс потрібен SEO спеціаліст, що володіє сильною неприязню до монотонної роботи й вміє автоматизувати нудні однотипні завдання. Як то кажуть, лінощі — двигун прогресу. Пропонований рівень зарплат — від 8 000 до 10 000 грн. Хоча досвід роботи й освіти не важливі, тим не менше, кандидат повинен мати базові навички маркетолога, SMM-спеціаліста й навички в SERM.

До обов’язків майбутнього співробітника буде входити цілий спектр задач, починаючи з проведення комплексних SEO-аудитів сайту й закінчуючи розробкою і документацією ефективних стратегій просування.
Модельне агентство розшукує повну (повного) сил і енергії модель/ фотомодель на проектну роботу, яка передбачає гнучкий графік. Головною вимогою до кандидата або ж кандидатки є наявність бажання постійно самовдосконалюватися. Ця робота може зацікавити яскравих особистостей, яким буде до душі дуже гнучкий графік і можливість самостійно вибирати проекти. При цьому роботодавець обіцяє якісну підготовку працівників.

Інформація отримана з бази даних вакансій Міжнародного кадрового порталу hh.ua в липні-серпні 2013 року.





На правах реклами