Ми у Facebook
05.02.2014, 14:04

Голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов: "Маємо відчути, що з Рівненщини почалася велика перемога"

5 лютого під стінами Рівненської обласної державної адміністрації відбулося Народне віче, на якому виступив новообраний голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов. Якими планами поділився молодий та перспективний політик?
Нагадаємо, що "за" призначення Михайла Кириллова проголосувало 63 депутати. До слова, голову облради вдалося обрати лише з другої спроби, після перерви.

5 лютого під час Народного віче новообраний голова обласної ради поділився з рівнянами своїми планами та подякував за довіру.

Більше фото


- Ми починаємо змінювати систему, можливо комуністичну систему для того, щоб кожен, хто служить громаді мав знати про те, що коли його попросять люди, якщо він не справляється з своїми повноваженнями, коли люди вічувають, що щось не так, то треба, щоб той депутат просто пішов. Як на мене, то це система, яка має бути сьогодні впроваджена та задіяна. Повинно бути розуміння, що питання сьогодні не стоїть, що поки мене не винеслиз кріслом з кабінету, то до того часу я нікуди не піду. Це неправильно. Маленька перемога у нас вже є, але далі важка робота. На мене громада поклала велику відповідальність. І повірте, що цей кредит довіри, який ви мені надали, це додає мені сили та впевненості в собі, - наголосив Михайло Кириллов.


Як голову Рівненської обласної ради вибирали


- Ми розуміємо, що потрібно змінювати багато чого. І у нас, де б ми не взялися, все треба змінювати. Тому я скажу, що перші кроки мої будуть такими, щоб зробити з обласної ради, яка є органом, що представляє інтереси територіальної громади, стала живішою, стала такою, що є комунікація з людьми. Потрібно, щоб ми почули та розуміли одне одного. Зараз казати про конкретні кроки не варто, адже треба менше казати, а більше робити. Кожен з нас має відчути з часом, що ми не просто так відстоювали свої інтереси, а що саме з Рівненщини почалася велика перемога.


Більше фото





На правах реклами