Ми у Facebook
05.02.2014, 23:02

Як подякував українцям новообраний голова Рівненської обласної ради [+Фото]

Новообраний голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов 5 лютого виступив на Народному вічі під стінами ОДА, а у соціальній мережі подякував усім українцям за підтримку.
Нагадаємо, що 4 лютого опозиціонери наполягли, щоб питання обрання нового голови облради розглянути першим. У бюлетень для голосування була внесена одна кандидатура — від опозиції. Вона запропонувала на посаду голови облради лідера фракції "Батьківщина" у Рівненській обласній раді, голову міжфракційного об'єднання "Народна рада" Михайла Кириллова. Під час першої спроби обрання голови облради 10 депутатів не проголосували взагалі, 26 висловились проти кандидатури Михайла Кириллова і лише 31 - за. Після цього було прийнято компромісне рішення - депутати вирішили визнати попереднє голосування недійсним як таке, що відбулось із порушеннями. З другої спроби "за" проголосувало 63 депутати.

Рівне: обрано нового голову Рівненської обласної ради


Молодий та перспективний політик став наймолодшим головою Рівненської обласної ради за часи незалежної України. У соціальній мережі Михайло Михайлович подякував усім українцям за підтримку.

Рівне: нова спроба обрати голову Рівненської обласної ради

- Дякую Вам українці! Вчора ми всі здобули перемогу. Ми довели, що саме народ є джерелом влади. Без Вас, дорогі друзі, цього б не було. Але це лише перший крок на шляху до реальних перетворень та змін. Попереду на нас чекає ще багато випробувань та викликів, ми маємо зробити ще чимало задля спільної перемоги, перемоги всіх тих, хто вийшли на українські майдани відстоювати честь, гідність, демократичні принципи та право вибору, - написав Михайло Кириллов.

Нардеп-регіонал від Рівненщини: "Верховна рада показала безпорадність"






На правах реклами