Ми у Facebook
07.02.2014, 14:03

Погортаємо романчик про кохання!

Зауважте, любі рівнянки, що любовні романи, у більшості випадків, закінчуються добре. Ось це-то нам, жінкам, і подобається!
Настає період у житті, коли хочеться почитати щось легке, не думаючи і не розмірковуючи, а просто протягом усього роману прожити з кимось життя. Жіночий Клуб пропонує рівнянкам добірку найбільш популярного любовного чтива українською.

Сподіваємося, що історії про кохання створять романтичний настрій напередодні Свята Усіх Закоханих!

Василюк О. Мій друг - янгол



У будинку навпроти згасло останнє світло. І ніби згасла остання надія… Сашко закрив очі, і по щоці скотилася сльоза. Хлопець відвів свій погляд від вікон сплячого будинку і подивився у небо. Як завоювати її? Як сподобатись тій, що так глибоко запала йому в серце?

Чагровська Л., Шевченко Н. Паризьке кохання
Проблеми в особистому житті, не впадайте у відчай, їдьте до Парижу – міста, у якому оселилось кохання. І не потрібно його шукати, просто загубіться, викиньте карту, сядьте до першого зустрічного трамваю, який і відвезе вас на зустріч з долею...

Чагровська Л. Смотрич Н. Афера на віллі
Страшенна нудота заполонила душі «кращих світу цього» під час відпочинку на шикарній віллі. В таких випадках в головах двох самовпевнених людей виникають думки про аферу, аферу, ціною якої може стати честь та гідність ні в чому не винної дівчини. Але в цю історію втручається останній романтик, в душі якого ще живуть високі почуття.

Петров В. Аліна й Костомаров
Любовний роман від письменника і всесвітньовідомого вченого, літературного критика етнографа та археолога. Одного із засновників жанру біографії у романах та інтелектуального роману в Україні.

Фабіцька Й. Шалене танго



Ядзя необдумано вирішила взяти участь у танцювальному конкурсі, де усі пророкують їй поразку, адже вона абсолютно позбавлена відчуття ритму. Тай фігура і партнер не зовсім підходять для танцювального конкурсу, але життя дуже непередбачуване…

Дашвар Л. Рай. Центр
Історія кохання та дружби, що розгортається у великому місті, але доля поєднує шляхи, здавалось би, зовсім різних людей.

Сігал Е. Історія одного кохання
Роман розповідає про кохання бідної італійської дівчини емігрантки та сина американського міліонера, який між грошима і коханням обирає друге.


Фото з сайтів: www.stihi.ru, lpravda.com, www.porjati.ru

Дані з сайту: e-bookua.org.ua





На правах реклами